08.11.2020 Hramul satului Costuleni – mesaj de felicitare din parte primarului, dl Andrei Rudicov

0
242

 

Dragii mei consăteni, cu prilejul sărbătorii de astăzi, Hramul satului Costuleni, vă adresez cele mai sincere urări de bine și noroc pentru locuitorii acestei localități.
Hramul satului mai dovedește încă o dată că Costuleni este un sat civilizat cu o cultură înaltă, care ține la tradiția și valorile sale strămoșești.
Această zi de sărbătoare sper să aducă pentru fiecare Costulenean o sursă de bucurie și înțelepciune, un îndemn de a fi mai buni, mai uniți și mai activi la dezvoltarea localității noastre, să trecem peste toate obstacolele ce apar în cale vieții, fără a renunța la speranța și credința pe care o purtăm fiecare în suflet. Și chiar dacă multe dintre cele necesare care se cer realizate par imposibile, cred că avînd în inimă credință curată și rugîndu-ne sincer, Sfîntul Dumitru cel Mare Izvorîtorul de Mir, care ocrotește satul nostru și Bunul Dumnezeu, ne va ajuta să reușim.
Hramul satului este sărbătoarea cînd în casele noastre, ne adunăm împreună cu rudele, prietenii și toți cei dragi pentru a ne bucura împreună de cele realizate. Deasemenea, cu acest prilej, Vă urez tuturor multă sănătate, prosperare și realizări frumoase.
La mulți ani Costuleni, pămîntul nostru drag!
Cu respect, Andrei Rudicov, Primarul satului Costuleni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here